Jobba hos oss

För att kunna välkomna alla våra gäster behöver vi varje år anställa medarbetare. Vi jobbar tillsammans för att våra besökare ska få en toppen upplevelse och komma tillbaka. För alla tjänster är det värdefullt att kunna ta initiativ, ha servicekänsla och få gästerna att känna sig riktigt välkomna. De flesta tjänsterna är från juni till augusti.

Ansökan görs med CV och personligt brev till jobb@soderkopingscamping.se. Senast 15/2. Märk din ansökan med vilken/vilka tjänster du söker till.

Dessa tjänster söker vi medarbetare till:

Reception/Gästservice

reception camping

Vill du vara den som möter våra gäster vid incheckning, frågor eller bokning? Som receptionist arbetar du med in & utcheckning, svarar i telefon, butiksförsäljning, möter gästernas alla frågor och viss lokalvård. Arbetet i receptionen är ett servicearbete, vilket innebär att det är din uppgift att i alla lägen vara lyhörd för vad våra gäster har för olika krav och förväntningar och lösa problem. Bra kunskaper i svenska och engelska är ett grundkrav och kunskaper i tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har god kännedom om närområdet eller tidigare erfarenhet från receptionsarbete.

Cafépersonal till Café Korskullen

Korskullen café personal

Vi söker dig som har stor servicekänsla, är glad och positiv, har intresse för mat och dryck. Arbetsuppgifterna är att servera, iordningställa frukost, bereda smörgåsar, baka våfflor, plocka disk, städa, ta beställningar och betalningar. För att passa som cafépersonal behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad och stresstålig. Extra meriterande om du har kassa vana och tycker om ordning och reda. Krav är att hantera både svenska och engelska. Kan du tyska och känner till närområdet är det meriterande.

Lokalvård

Vi söker dig som har stor servicekänsla, är noggrann och tycker om att sprida glädje. Du behöver vara ansvarstagande, noggrann och kunna arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är serviceinriktad  då även städpersonalen får mycket frågor rörande områdets utbud eller andra turistfrågor. För alla våra tjänster är det viktigt att du kan ta initiativ och har servicekänsla och får människor att känna sig välkomna. Städning av servicehus, stugor och allmänna lokaler. Erfarenhet är meriterande.